Green Carports Green Carports beeldmerk

Verduurzamen van uw parkeerterrein met economisch rendement

Green Carports ontwikkelt solar carports op uw parkeerterrein. Zo versnellen wij samen de energietransitie mét economisch rendement en comfort voor parkeerders.

Nederland heeft ruim 6.000 hectare aan parkeerterreinen. Slechts 20% van de tijd wordt deze ruimte gebruikt om auto’s op te parkeren. Het gebruik van elektrische auto’s groeit in een snel tempo en de behoefte om van fossiele brandstoffen over te stappen op schone energie wordt steeds groter. Met alleen parkeren worden de parkeervakken maar op één manier benut. Green Carports geven parkeerplaatsen een waardevol tweede en derde doel: duurzame stroom opwekken én ultiem comfort creëren voor alle parkeerders.

“Solar carports vormen een logische vervolgstap naar de
uitbreiding van verduurzaming van een bedrijf of organisatie”

Bart Koopmans
aanhalingsteken

Green Carports is opgericht, nadat bij onze zakelijke klanten de behoefte ontstond aan solar carports. Vaak heeft onze klant al een zonne-energie installatie op het dak en/of laadpalen om elektrische auto’s te voorzien van schone stroom. Solar carports vormen een logische vervolgstap naar de uitbreiding van verduurzaming van een bedrijf of organisatie. Daarnaast zijn in Nederland veel grote parkeerterreinen waar solar carports een enorme toegevoegde waarde kunnen hebben. Denk aan parkeerterreinen bij grote winkels, stranden en andere recreatiegebieden of bijvoorbeeld pretparken.

Als ervaren ontwikkelaar van zakelijke zonne-energieprojecten wilden wij graag ons productenpakket uitbreiden met solar carports. Wij beschouwen Green Carports dan ook als een waardevolle toevoeging aan ons bedrijf, waarmee wij onze klant nog vollediger kunnen bedienen in het traject naar verduurzaming.”

Bart Koopmans

directeur Devcon Ecosystems Holding BV

Informatie aanvragen


Contact solar carport

© 2024 - Green Carports is een geregistreerde handelsnaam van Devcon Ecoprojects B.V. - Algemene Voorwaarden